• -30%
LINEA STROM DIVINA ΚΡΕΒΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ
LINEA STROM DIVINA ΚΡΕΒΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ
LINEA STROM DIVINA ΚΡΕΒΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ
LINEA STROM DIVINA ΚΡΕΒΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ
LS012

LINEA STROM DIVINA ΚΡΕΒΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ

326,90 €
467,00 €

Κρεβάτι ντυμένο Divina της Linea Strom με λεπτή αποσπώμενη μαξιλάρα

Υπόστρωμα

Περιγραφή

Το υφασμάτινο κρεβάτι Divina της Linea Strom, είναι ελληνικής κατασκευής και έχει 10 χρόνια εγγύηση. Μπορείτε να διαλέξετε το ύφασμα και το χρώμα που επιθυμείτε, ανάμεσα σε πάρα πολλές επιλογές. Διαθέτει αποσπώμενο ύφασμα στον περίγυρο και στην μαξιλάρα για εύκολο καθαρισμό. Υπάρχει δυνατότητα αφαιρούμενου υφάσματος και στο σταθερό κεφαλάρι. Το κεφαλάρι του είναι 95cm με δυνατότητα αύξησης ή μείωσης του ύψους. 

Επιλέγοντας το κατάλληλο υπόστρωμα για εμένα,

morfeas_ypostroma_linea_strom.png Divina Morfeas προσφέρει μια σταθερή βάση για οιοδήποτε στρώμα χάρη στις πυκνές τάβλες ελάτης που διαθέτει. Είναι κατασκευασμένο από λευκή ξυλεία με εσωτερικά στηρίγματα από οξιά και επενδυμένο με κάλυμμα Ακοπιάτο για την καλύτερη εφαρμογή των υλικών. Ύψος υποστρώματος: 20cm

 Divina Nexus σας προσφέρει έναν πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, όσο η διάσταση του κρεβατιού σας και εσωτερικό ύψος 29 cm (±1). Παράλληλα καθιστούν πολύ σταθερή την κατασκευή του τα εσωτερικά στηρίγματα οξιάς που έχει. Διαθέτει μηχανισμό ανάρτησης πλαισίου και στρώματος, για εύκολη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο και μεταλλικό πλαίσιο με ανατομικές λάττες (bed slats).

 Divina Norma σας προσφέρει μια σταθερή στήριξη και χώρο για αποθήκευση χάρη στο συρτάρι που διαθέτει διαστάσεων 132x68x18cm. Είναι κατασκευασμένo από λευκή ξυλεία και επενδυμένο με κάλυμμα Ακοπιάτο για καλύτερη εφαρμογή των υλικών. Οι τάβλες ελάτης είναι τοποθετημένες σε τέτοιες αποστάσεις ώστε να επιτρέπουν τη σωστή λειτουργία του στρώματος. Στη διάσταση 150cm (πλάτος) και άνω, διατίθεται με 1 συρτάρι από κάθε πλευρά.

Divina Opera Pocket με πλαίσιο ελατηρίων Pocket Springs (ανεξάρτητα ελατήρια) και πυκνές τάβλες ελάτης, η ποιότητα είναι δεδομένη. Το ύψος του υποστρώματος είναι 20cm.

Divina Opera Bonnel με πλαίσιο ελατηρίων Bonnel, πυκνές τάβλες ελάτης και μία στρώση Feltron για την καλύτερη συγκρότηση και ομοιογένεια των υλικών.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής σε κάλυμμα υποστρώματος και πόδι (χωρίς επιβάρυνση)


Συνδυάζοντάς το με στρώμα LINEA STROM κερδίζετε επιπλέον έκπτωση 10%! 

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας στο 2109565094 ή επισκεφτείτε μας στο κατάστημα μας στην Καλλιθέα

*Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το ύφασμα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικές αναφορές